Uw eigen medisch coach staat voor u klaar

Om aan al uw vragen en onzekerheden rondom het artsenbezoek een einde te maken, leidt MedGezel geneeskundestudenten en coassistenten op tot medisch coach. Deze medisch coaches gaan met u mee naar de dokter en begeleiden u persoonlijk voor, tijdens en na uw artsenbezoek. Zo bent u er zeker van dat u in alle rust en in begrijpelijke taal het advies van de dokter tot u kunt laten komen en dit kunt bespreken met iemand die verstand van zaken heeft.

De nieuwe Sociale Onderneming MedGezel gaat dit, samen met Studentaanhuis, voor u waarmaken zodat u altijd en overal de beschikking heeft over een deskundige toekomstige dokter aan uw zijde.

Opleiding
Onze medisch coaches hebben allen een intensieve opleiding gevolgd om uw belangen te behartigen, goed naar u te luisteren en u bij te staan tijdens uw reis door het zorglandschap. Wij geloven dat dit niet alleen een positieve impact heeft op uw welzijn maar ook op de vorming van de aanstormende dokters.

De route
Indien u gebruik wilt maken van onze medisch coaches, zal uw persoonlijke medisch coach u door het ziekenhuisproces begeleiden in drie stappen.

Uw medisch coach,

Z

bereidt de afspraak bij de dokter met u voor. Al uw wensen en behoeftes komen dan aan bod, ook uw medicijngebruik wordt in kaart gebracht.

Z

begeleidt u naar het ziekenhuis en ondersteunt u tijdens uw afspraak bij de dokter.

Z

bespreekt na afloop van de afspraak bij de dokter in begrijpelijke taal de bevindingen met u en maakt een eenvoudig en handzaam verslag voor u. Dat kunt u delen met diegenen, waarvoor u dat belangrijk vindt.

Goed op de hoogte
Met de begeleiding en uitleg van uw persoonlijk medisch coach bent u altijd goed op de hoogte van uw eigen gezondheidssituatie. Zo kunt u betere keuzes maken. Dat geeft rust en draagt bij aan uw welzijn. Ook uw kinderen/familie weten dan zeker dat u goed wordt begeleid.  En daar staan en gaan wij als MedGezel samen met u voor!

Wij staan voor u klaar
Brengt u binnenkort een bezoek aan een medisch specialist in het ziekenhuis en wilt u daar graag persoonlijke begeleiding van een medisch coach bij? Neem dan vandaag nog contact met ons op.   

 

Heeft u vragen?