Vrest ondersteunt Sociale Onderneming MedGezel

Vrest ondersteunt Sociale Onderneming MedGezel

Vrest en MedGezel hebben vandaag hun samenwerking bekrachtigd door ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst, met veel aandacht voor informatiebeveiliging, een en ander conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Sociale Onderneming MedGezel leidt...

Lees meer
Ik volg mijn hart

Ik volg mijn hart

IK VOLG MIJN HART! GI­LI­AM KUIJ­PERS, SO­CI­AL EN­TRE­PRE­NEUR, MED­GE­ZEL Mijn ver­haal be­gint en ein­digt al­tijd met de uit­spraak: Volg je hart. Dat ben ik ook gaan doen. Tot voor kort stel­de ik mij­zelf voor als "Ik ben kin­der­arts", maar dat doe ik niet...

Lees meer
Zorgbuddysysteem MedGezel van start

Zorgbuddysysteem MedGezel van start

Oprichtster Giliam Kuijpers aan het woord Het idee van MedGezel komt uit de koker van kinderarts Giliam Kuijpers. 'Ik heb letterlijk mijn hart gevolgd', zegt Kuijpers. 'Na een hartinfarct zat ik plots aan de andere kant van de tafel. Zelf als dokter merkte ik dat ik...

Lees meer

Medisch studenten gekoppeld aan patiënten bij artsenbezoek

De nieuwe, sociale onderneming, MedGezel heeft hiervoor 50 “artsen van de toekomst” opgeleid die dit innovatieve zorgconcept gaan uitrollen. Te beginnen in Groningen. Oprichtster is kinderarts Giliam Kuijpers en de missie is om zoveel mogelijk patiënten te helpen in...

Lees meer
Nieuw zorginitiatief moet patiënten helpen tijdens consult

Nieuw zorginitiatief moet patiënten helpen tijdens consult

  Je kent het wel: je bent bij de dokter geweest, maar vergeet die ene belangrijke vraag te stellen. Daarom kunnen Groningers nu via het nieuwe initiatief MedGezel een geneeskundestudent meenemen naar het consult. An Boeks uit Stad bijt woensdagochtend het spits...

Lees meer