Skip to main content
Geen categorie

MedGezel is winnaar van de STZ Innovatie Challenge 2022!

By 23 juni 2022maart 16th, 2023No Comments

Op 22 juni 2022 vond de feestelijke uitreiking plaats van de STZ Innovatie Challenge 2022. Er waren dit jaar niet 3 winnaars, maar 6 winnaars! Uit de 115 inzendingen voor de STZ-innovatiechallenge 2021 zijn uiteindelijk zes finalisten gekozen.

Voor ons als MedGezel team is de STZ Innovatie Challenge een enorme stap in de goede richting van opschaling binnen de STZ huizen. Want dat is de koers die we graag zien: een nieuwe generatie enthousiaste coassistenten die als MedGezel tijdens de geneeskunde opleiding leren om te denken en te voelen als hun patiënten.

We zijn heel trots en blij om iedere keer weer kleine stappen te zetten op weg naar onze grote droom! Iedere patient in Nederland is straks in de gelegenheid om een MedGezel mee te nemen als onmisbare schakel tussen het (medische) hoofd en het (empathische) hart!

Giliam Kuijpers (MedGezel) zegt: “Blijf geloven in je innovatie en heb het lef om buiten de kaders te denken en te handelen. Denk het onmogelijke mogelijk en zoek de juiste mensen die jou hierin ondersteunen. 5 mensen kunnen de wereld veranderen vanuit deze krachtige en positieve mindset!”

Voor een mooie impressie van de dag kunt u verder lezen op de website van de STZ.

https://www.stz.nl/nieuwsberichten/feestelijke-uitreiking-prijzen-stz-innovatiechallenge/