Skip to main content
Geen categorie

Authentiek als arts én als mens!

By 29 december 2020januari 15th, 2021No Comments

“Tijdens mijn coschappen ben ik MedGezel geworden. Ik werd gebeld door de onderwijscoördinator van het Spaarne Gasthuis die vroeg of ik interesse had in de pilot. Het idee van een medisch coach sprak me aan, maar ik wist niet precies wat ik kon verwachten. De trainingsdagen zijn heel leerzaam. De eerste dag staat in het teken van zelfreflectie en onderzoek je wat jouw persoonlijke krachten zijn om in te zetten als medisch coach. Je zit in een groep met andere geneeskundestudenten die je niet kent. Je moet jezelf blootgeven en kwetsbaar opstellen. Behoorlijk spannend. Gelukkig creëert Giliam Kuijpers (oprichtster en directeur van MedGezel) een hele veilige en open sfeer waardoor er hele persoonlijke verhalen verteld worden. Dat is heel mooi.”

Een prachtig interview van BKV met onze MedGezel Kim van den Hoek. Wat zal zij een authentieke en menselijke dokter worden!

Lees het hele BKV interview hier